• Alan Yudelman
    De gootsteen is zeer uitstekend en professioneel, is de leverancier vriendschappelijk en nuttig, zijn zij zeer zorg over wat onze behoeften.
  • Peter Sanchez
    Ik ben gelukkig het werk met fooksink, het product in goede makkelijk te gebruiken kwaliteit en de goede dienst zeer is, tahnk u
  • Michelle Gilder
    Het is groot. Wij houden van het. De hoeken zijn niet te scherp zodat is het gemakkelijk schoon te maken. De rekken kunnen een pijn zijn om schoon te maken maar algemeen houd ik van hen. De kleinere sectie is nog een fatsoenlijke grootte. Het kijkt zeer modieus.
Contactpersoon : Tilly
Telefoonnummer : 8613570249363
WhatsApp : +8613570249363

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam FOOK SINK
Modelnummer TML3322
Min. bestelaantal 5 PCs
Prijs By quantity
Verpakking Details Kartondoos/Pallet binnen
Levertijd 15-30 dagen
Betalingscondities D/A, D/P, Western Union, T/T
Levering vermogen 10000 -15000 PCs/per maand
Productdetails
Maker FOOK SINK Item Number TML3322
Application Kitchen sink basin Style Topmount Workstation sink
Material 304 stainless steel Technology Polish/ Satin/PVD/Nano..
Color Offer a variety of options Size 33 x 22 x 9/10 inches or customize
Thickness 1.0/1.2/1.5mm Installation Topmount
MOQ 5 pcs Warranty ‎Limited Lifetime
Packing Strong Carton Box/Pallet in supply Ability 12000 - 15000 pcs/per month
Hoog licht

Gootsteen van het de Komwerkstation van de Topmountkeuken de Enige

,

33 het Werkstationgootsteen van de duim Enige Kom

,

De geborstelde Enige Gootsteen van het Komwerkstation

Laat een bericht achter
Productomschrijving

33 van de de Keuken beëindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde Gootsteen van het de Gootsteenwerkstation Gootsteen van de Roestvrij staal de Met de hand gemaakte Keuken

 

Ongeveer dit punt

Gekend voor opmerkelijke kwaliteit, Fook-worden de gootstenen ontworpen met rechte muren en de strak-straalhoeken om een tijdgenoot te creëren kijken in om het even welke keuken. Gebouwd om met ruwe T304-bouw, slijtvaste afwerking, en Lawaai indruk te maken op verdedig soundproofing technologie, wordt deze Gootsteen ontworpen om het taaist te behandelen knoeit. Geschikt daling-IN GOOTSTEEN staat het ONTWERP u toe om met om het even welk type van keukenteller te installeren. Een extra-DIK het opzetten dek zit vlak tegen countertop want prachtig geëindigd eruit ziet. Geschikter is deze gootstenen worden ontworpen met een ingebouwde Werkschemarichel die helpt voedsel prep gemakkelijk maken door u toe te staan om toebehoren over de gootsteen te glijden, creërend een multifunctionele werkruimte voor naadloze overgang tussen taken.

 

PREMIEkwaliteit
Geconstrueerd met 16 maat het roestvrije staal van de premie 304 rang voor uitzonderlijke weerstand tegen corrosie en roest, geborsteld satijn eindigt handcrafted om deuken en krassen voor langdurig gebruik in uw bezige keuken te verhinderen.

 

RUIME ENIGE KOM
Grote Diepte en Breedte: Groot om alles in de kom en de teller te passen kan nog genoeg schoon kijken. Één enkele komgootsteen maakt tot was die grote potten en pannen een wind. U kunt minder over nevel ook ervaren wanneer het spoelen.

 

UNIEK ONTWERP
De Gootsteen van de werkstationboerderij voor Meer Ruimte: WERKSTATIONgootsteen met enig-rijspoor - de richels op de voorzijde en de rug verstrekken een spoor voor het glijden van de ingebouwde toebehoren zoals een stevige houten scherpe raad, een roestvrij staalvergiet, en een drogend rek van de op een hoger niveau weergevenschotel. Het spoor voorziet u van meer ruimte aan gebruik.

 

VERMINDER LAWAAI
Ultra-stille ontwerpen met de dikkere en zachtere rubberstootkussens van de lawaaivermindering. De de verminderingsdeklaag van het anti-condensatielawaai, absorbeert geluid uit de bron


SNEL AFVOERKANAAL
De bodem is lichtjes overgeheld om water op de bowl.the-bodem te verhinderen zich te bevinden is lichtjes overgeheld om water in de kom te verhinderen zich te bevinden. X het groevenontwerp is gemakkelijk af te voeren, reeks 3,5 het“ grootbrengen afvoerkanaal past de meeste keukentoestellen aan en past het Gemeenschappelijkste Systeem van de Huisvuilverwijdering en opent extra ruimte.

 

 

 

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 033 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 133 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 2

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 3

 

 

 

 

 

 

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 4

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 5

 

 

 

 

 

 

 

WAAROM FOOK KIES

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 6

 

 

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 7

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 8

 

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 9


De beste Dienst: Onze #1-prioriteit heeft altijd aan onze cliënten met grote kwaliteitsproducten en superieure klantenservice verstrekt.
 

Snelle Levertijd: Wij worden toegewijd aan het verstrekken van de snelste keerpunttijden en werk zeer het Moeilijk om ervoor te zorgen dat elk van uw uiterste termijnen met. zijn.
 

Onverslaanbare Prijzen: Wij streven onophoudelijk ernaar om manieren te vinden om onze productiekosten te verminderen, en de besparingen over over te gaan tot u!
 

Onverslaanbare Kwaliteit: wij leveren altijd goede kwaliteit die ook producten leiden tot onze klanten.
 

Merkvoorlichting: Het doel van om het even welk sterk merk wordt bereikt een niveau van voorlichting dat het idee van kwaliteit en waarde in elk van onze klanten indruppelt.
 

Speciale aanbiedingen: om ons maximaal concurrentievermogen te handhaven, stellen wij constant speciale aanbiedingen op onze producten en de ontwerpdiensten in werking. Contacteer ons verkoopteam om te zien hoe wij u sparen geld kunnen helpen.
 

Speciale Steun: wij hebben een beleidstermijn om onze VIP klanten voor productenbetaling ook te steunen.

 

 

 

 

 

 

 

ONGEVEER DE V.S.

 

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 10

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 11

 

 

Fook is de vervaardiging gespecialiseerd in de de Gootsteenindustrie van de Roestvrij staalkeuken meer dan 12 jaar. De gootsteenmodellen zijn met de hand gemaakte gootstenen, boerderijgootstenen, bassingootstenen, in 18Gauge en 16Gauge-de dikte, de grondstof is roestvrij staal 304, 18/8 nikkel en chroominhoud dat duurzame en roestige vrij, met een output van 15000 PCs elke maand zijn. Onze fabriek is uitgerust met de hoogspannings dringende machine, de lasersnijmachine, automatische buigende machine, automatische lassenmachine enz. die ons vanaf het begin proces de gootstenen aan het eind toelaten, sparen onze tijd en kosten om de ideale gootstenen te produceren.

Wij leveren het roestvrije staal met de hand gemaakt en landbouwbedrijfgootstenen aan Noord-Amerika, Europa en Australië sinds 2008 en nadruk op de hoge eindmarkt, dat cUPC en SGS kwaliteitsnorm samenkomen. Meer dan 12 jaar concentreert zich op hoogte - de kwaliteitsgootstenen, worden ons bedrijf hoogst geprijst door groothandelaars, verdelers, detailhandelaars en professionele importeurs in Noord-Amerika en Europa, daarom zodat gaan vele klanten kiezen ons als hun partner verder.

 

 

 

 

 

Verpakkingsdetails

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 12

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 13

 

 

1) Enige Kartonverpakking: Elke Gootsteen zal in één sterke Karton/Kartondoos, door deze manier worden ingepakt, kunnen de goederen goed worden beschermd maar het Totale Volume is groot.

 

2) De Verpakking van de stapelpallet: De Gootstenen zullen met Plastic Zakken en Schuim worden ingepakt, en dan zullen de goederen op de Pallet, door deze manier worden ingepakt, kunnen de goederen goed worden beschermd en het Totale Volume is kleiner, kan het Vervoersprijzen bewaren.

 

3) Aangepast.

 

 

 

 

Betalingswijzen

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 14

 

 

Betalingswijzen wat door ons wordt goedgekeurd: T/T, L/C bij gezicht, Western Union, Paypal en MoneyGram enz.
- T/T: 30% vooraf als storting, 70%-saldo vóór verzending.

 

 

 

FAQ

Q1: Bent u fabriek of handelsbedrijf?
A1: Fook is professionele en ervaren fabrikant en ontwikkelaar van roestvrij staalgootstenen, met meer dan 12-jaar exportartikel aan wereldmarkt.

 

Q2: Kan ik uw fabriek bezoeken?
A2: Zeker en welkom!

 

Q3: Kan ik een krijgen steekproef alvorens ik I in massa koop?
A3: Natuurlijk, kunnen de steekproeven worden gebruikt om onze uitstekende kwaliteit en details vóór bulkaankoop te controleren. U bent welkom om steekproeven te kopen.

 

Q4: Waarom kies Fook-gootsteen?
A4:
(1) wij zijn fabrikanten directe verkoop, kwaliteitsborging, prijsvoordeel, naverkoopverzekering!
(2) altijd stok dicht bij de internationale tendens.
(3) internationale norm - kwaliteit en de dienst, betaalbare Chinese prijzen.
(4) gemakkelijke mededeling 7+24 en snelle reactie.
(5) veilig pakket en snelle levering.

 

Q5: Welke landen uw zijn de belangrijkste markten?
A5: De Fookgootsteen wordt hoofdzakelijk uitgevoerd naar de V.S., Australië, Canada, het UK, Doubai, Vietnam, Maleisië, Filippijnen, Zuid-Afrika, enz.

 

Q6: Is het mogelijk om OEM met Fook-gootsteen te doen?
A6: Ja, verleent Fook de OEM dienst door het Embleem van de etiketklant of firmanaam.

 

33 van de de Keuken eindigt de Enige Kom van duimtopmount Geborstelde het Werkstationgootsteen 15