Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory

  • China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel
  • China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken Fookgootsteen
Aantal werknemers 80~100
Jaarlijkse omzet 30,000-40,000
Opgericht Jaar 2008
Export pct 80% - 90%

Inleiding

 

FOOK-de GOOTSTEEN is familie-looppas bedrijf, in 2008 met 2 facories meer dan 80 personeelsleden wordt een opgericht die. De stichter Mr.Lee, met meer dan 25 jaar van ervaring in de industrie van de roestvrij staalgootsteen, met zijn uitstekende professionele kennis, en de eerlijke, verantwoordelijke goede kwaliteit, hebben ertoe gebracht ons om de meest eminente lokale met de hand gemaakte duurzame ontwikkelingswaarde voor klanten creëren en gootsteenonderneming te worden die, die hun betrouwbaarste leverancier van de roestvrij staalgootsteen worden.

 

Geschiedenis

2008 Opgericht door Mr.Li

FOOK-GOOTSTEEN werd gevestigd in 2008, die de vroegste fabriek van de roestvrij staal met de hand gemaakte gootsteen in Jiangmen, is en in de belangrijke positie in de met de hand gemaakte gootsteenindustrie, wegens technologie van alle tijden en de diensten is.                                                

China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel 0

 

2012 de eerste uitbreiding

 Hoog - de kwaliteitsproducten en de snelle levertijd hebben onze orden verhoogd, en de uitbreiding van productieschaal is onze dringende vraag geworden. De nieuwe installatie en het materiaal werden officieel gelanceerd in 2012.

China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel 1

 

2018 Re schaal

De uitstekende kwaliteit, diverse stijlen van roestvrij staal met de hand gemaakte gootsteen voor ons om het diepe vertrouwen van klanten te winnen, veroorzaakte ons bouwt een tweede installatie, de betere dienst aan onze klanten.

China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel 2

 

Dienst

FOOK-de GOOTSTEEN beoogt het delen van de voordeligste markt door hoogstaande en geavanceerde producten voor onze betrouwbare klanten en verdelers.

- Lage MOQ-beperking, flexibele inventaris om LCL te steunen of verzending uit te drukken.

- Vijf - jaargarantie van levering.

- Technische ondersteuning (professionele techniek, afmeting, tekening, testrapport, en installatieinstructie, enz.)

- Marktsteun (hoogte - kwaliteitsfoto's, videospruiten, bulletin het delen en aangepast voorstel)

- De uitstekende capaciteit van de middelenintegratie, wegens onze goede reputatie in de industrie van de roestvrij staalgootsteen, hebben wij stabiele samenwerking met velen badkamers, keuken en toebehorenfabrikanten de van uitstekende kwaliteit, die een bredere waaier producten verstrekken aan redelijke prijzen aan klanten, sparen energie en tijd.

- 24 uren bij de vraagdienst.

Elk van onze producten zijn zeer betaalbaar als resultaat van wordt geproduceerd in speciale economische ontwikkelingsgebieden van China en wij zijn meer dan gelukkig om u met het de invoer/de uitvoerproces ook te helpen!

Ons Team

Ons team van 100 plus omvat veel personeel dat met het bedrijf maximaal 10 jaar is geweest, wat langer, brengen zij een rijkdom aan ervaring om naadloos en innovatief, een hoogte - kwaliteit en stabiele roestvrij staalgootstenen te verstrekken.

China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel 0

Dit is ons kwaliteitscontroleteam van vijf personen, dat uit de kwaliteitscontrolesupervisor, drie mensen voor de inspectie en de algemene inspectie samengesteld is

China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel 1

Green Fook Sink

De Fookgootsteen is een sociaal verantwoordelijke onderneming, vandaar ons concept „groene gootsteen“.

China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel 0 Ons materiaal is groen:

          Het roestvrije staal die rekupereerbaar metaal, is een uitstekend milieuvriendelijk product voor keukengootstenen zijn.

China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel 1De schuurmiddelen en het afval tijdens onze productie worden gebruikt die zijn opnieuw te gebruiken:

          Wij verzamelen dit afval en verstrekken hen aan de fabrieken die hen vergen worden opnieuw gebruikt om andere producten te maken.

China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel 2Onze verpakkingsmethode is milieuvriendelijk:

         Wij hebben twee manieren van verpakking, is één kartonverpakking, kunnen deze verpakkingsmaterialen worden gerecycleerd, is andere dienblad het nestelen verpakking, kan deze manier een pallet zijn inpakkend heel wat gootstenen, de vervoerskosten, sparen energie en verpakkingsmaterialen drukken.

China Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Bedrijfsprofiel 3Ons productieproces is milieuvriendelijk:

         Ons productieproces is milieuvriendelijk en produceert giftig gas en geen riolering. Wij hebben een systeem van de stofdegradatie en lossen geen stof.

 Wij zullen onze milieuvriendelijkheid, onophoudelijk ons productieniveau en milieubewustzijn in de toekomst verbeteren, handhaven en bijdragen tot de maatschappij en de menselijke wezens leveren binnen onze capaciteit.

Laat een bericht achter